Sinterklaas komt naar Hamont 

HAMONT – Op zondag 20 november komt Sinterklaas samen met zijn Pieten naar Hamont om alle kinderen van Hamont en Hamont-Lo een fijne namiddag te bezorgen en ieder kind een snoepzak te geven. Dit jaar komt de Sint aan met de boot aan de Kettingbrug. Er worden bussen ingelegd die tussen 12.45u en 13.15u vertrekken op het marktplein. Er is plaats genoeg voor iedereen. Kom niet zelf met de auto naar de Kettingbrug, daar is geen parkeerplaats en er mogen geen auto’s naast de weg staan. Na de verwelkoming van de Sint wordt iedereen met de bus weer naar de Posthoorn gebracht, waar de deuren pas opengaan als de bussen aankomen. In de Posthoorn geven de Pieten weer het beste van zichzelf tijdens een fantastische show en daarna worden de snoepzakken uitgedeeld. De kinderen hebben via de school een brief ontvangen waarin alles nog eens goed uitgelegd staat. Aan die brief hangt ook een busticket voor de Sintbus, dat ze kunnen gebruiken om met de bus naar de Kettingbrug te gaan (geldt voor de hele familie). Op het busticket staat een QR code met een link naar de Facebookpagina van het Sinterklaascomité van hamont, daar komen de laatste nieuwtjes over de Sint.