Try outs bij de Klimroos in Budel; lachen, gieren, brullen 

BUDEL – Op maandag en dinsdag, 7 en 8 november vonden eindelijk weer eens try out avonden plaats voor tonpraters. Maar liefst 12 kletsers probeerden hun nieuwe klets uit voor publiek. De Klimroos ruimte was op beide avonden lekker gevuld en de bezoekers hebben kunnen genieten van een grote diversiteit aan tonpraters. Uiteraard mocht het publiek ook feedback geven waarop de artiesten weer weer verder konden bouwen. Er was een grote diversiteit aan stijlen en typetjes. De ene kon beeldend vertellen, terwijl een ander het weer moest hebben van woordspelingen. Er was zelfs een debutant bij van, jawel, 75 jaar jong. Je bent nooit te oud om je bucket emmer te vullen. En het is mooi om te zien dat ieder een eigen soort van humor heeft. En lekker hun ding doen waar ze zich het prettigst bij voelden. Gelachen werd er volop. En da’s een goed teken. Dus we kunnen stellen dat de deelnemers al een heel eind onderweg waren met het corrigeren van hun teksten.  Ongetwijfeld treden de deelnemers ook op hier en daar in de regio Cranendonck en omstreken. Bezoek eens een bonte avond of een zitting. En geniet van deze artiesten! Een dankwoord gaat alsnog uit naar de stichting de Klimroos, die hun ruimte beschikbaar heeft gesteld voor deze leuke en leerzame avonden.