Walk & Talk Bibliocenter: Loopbaan en werkloosheid na je 55e

WEERT – Dit keer wordt er tijdens de Walk & Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden ingezoomd op de loopbaan en werkloosheid na je 55e. De bijeenkomst vindt plaats op 21 november van 9.30 tot 11.30 uur bij Bibliocenter Weert. Deelname is gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Aanmelden kan via de website van Bibliocenter.

Kun je je kansen als 55-plusser vergroten bij werkloosheid? We bespreken praktische tips van een ervaren loopbaanadviseur van Loopbaanadviesbureau Limburg in Venlo. Er is veel ruimte om te reageren en om je eigen vragen te stellen.  

Wat is een Walk & Talk?

Walk & Talk zijn dé netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. De bijeenkomsten geven je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht. Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar werk.

De netwerkbijeenkomsten vinden elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter Weert en hebben elke keer een ander thema.