Yin Yang succesvol in Sommelsdijk

BUDEL – Karateschool Yin Yang was zaterdag 12 november van de partij bij de karatewedstrijden Cetradex Itachi Open in Sommelsdijk. Yin Yang was aanwezig met drie deelnemers aan de wedstrijden,vergezeld door twee coaches, een scheidsrechter en enthousiaste toeschouwers. Het was een lange dag voor iedereen, met ongeveer 200 deelnemers uit alle delen van het land en uit België en Duitsland.

Shihan Gerard van Kessel maakte de gehele dag deel uit van de kata- en kumite wedstrijden. Coaches Elion Peters en Anja Vercoelen deden de begeleiding van onze drie wedstrijd deelnemers. Anja deed dit bij de twee jeugdleden Nadir en Yassir beide broers uit Syrië, die al ruim twee jaar trainen bij Yin Yang. Elion deed dit bij Tom de Haas uit Budel, die uitkwam in de categorie min 90 kg bij de senioren. De shihan, selecteert wel mensen van Yin Yang die dit aankunnen en dus vaak komen trainen en wedstrijd waardig zijn. Dit bleek dus ook een goede keuze te zijn geweest, hoewel na een computerstoring de wedstrijden twee uur later begonnen, waren de deelnemers nog goed gemotiveerd en sterk. Nadir behaalde een hele mooie 2e plaats met zijn lichtgewicht in de -55kg in zijn leeftijdscategorie. Yassir heeft 3 mooie partijen gewonnen, waarbij overtuigend won in zijn poule. Tom had twee pittige twee minuten, in de tweede 2 minuten won hij vroegtijdig op technische KO. Met de eerste plaats voor Tom en Yassir en een tweede plaats voor Nadir, was dit een topresultaat met een kleine groep voor Yin Yang. Wilt u meer informatie over onze karatelessen kijk dan op onze website: www.kyokusyinyang.nl