Puzzelkast en Minibieb in Gemeenschapshuis Den Donck

SOERENDONK – Zoals je misschien al weet staat in de hal van Gemeenschapshuis Den Donck een kast met puzzels. Liefhebbers mogen één of meerdere puzzels mee naar huis nemen om ze thuis te maken en na gebruik de puzzel te ruilen voor een andere. Naast puzzelen houden ook veel mensen van lezen en daarom is de puzzelkast onlangs aangevuld met boeken. Bij Annie en Wim van der Putten was er al de mogelijkheid om boeken mee te nemen of te ruilen, maar vanaf nu kan dat dus ook bij Gemeenschapshuis Den Donck. Hierdoor heeft Soerendonk er weer een Minibieb bij. Om de voorraad boeken regelmatig te kunnen wisselen vragen we iedereen, die boeken over heeft, om ze in een doos in de hal van Gemeenschapshuis Den Donck neer te zetten. Onbeschadigde boeken van deze tijd, kinderboeken en Grootletterboeken zijn van harte welkom. Mocht het bij Den Donck niet uitkomen, dan kun je ze ook afgeven bij Rietje Boelens (tel. 0031 615347137) of bij Mieke van de Vorst (tel. 0031 657537329). Graag vooraf even bellen.