Bergrunners in trailrun Weert

NEDERWEERT – Zondagmorgen hebben een drietal dames van de Bergrunners deelgenomen aan de trailrun georganiseerd door A. V. Weert. De organisatie had een prachtig parcours uitgezet in de bossen van  Daantjeshoeven in Weert. Deze run had een lengte van 10.7 kilometer en door het goede weer de afgelopen dagen lag het parcours er zeer goed bij en was het goed beloopbaar. De dames Jose Nies, Ria Noten en Carla Beerten hebben genoten van deze prachtige loop. Na afloop werden ze als beloning ook nog getrakteerd op koffie met gebak. De Bergrunners bieden de sporten hardlopen, Actief wandelen en Nordic Walking aan. Heb je interesse? Kom geheel vrijblijvend aan enkele trainingen deelnemen. Voor meer info: www.bergrunners-budel.nl of tel. 0031 6 14139196

Foto: José, Ria en Carla