Hoortrunners in Italië

BUDEL-DORPLEIN / RAVENNA – Hoortrunners hebben op 13 november deelgenomen aan de halve marathon en de 10.5 km in Ravenna. Het was meer een snoepreisje (genieten van vijf dagen Italië) dan echt ‘prestatie-lopen’. Alle Hoortrunners hebben de 21.1 km of de 10.5 km goed uitgelopen, met dank aan de steun van de supporters die waren meegereisd.

Joan D’Alessandro en Angeliek van Zon liepen de 10,5 km. Marga Mennen (2.19.18) Eric Bogers (2.33.59) en Gerry Claassen (2.01.15) zetten goede tijden neer op de halve marathon. Vooral de prestatie van Gerry was van belang. Als ze sneller zou lopen dan in Eindhoven op 9 oktober zou ze appelflappen verdienen voor de groep. En dat is gelukt!

De Hoortrunners kunnen terugkijken op een mooi en geslaagd snoepreisje. De lopers zijn  niet vergeten om kaarsjes te branden in Ravenna voor alle Hoortrunners.