Info-avond Crelan met spreker Gert Bakelants

HAMONT-ACHEL – Maandag 21 november organiseert Kantoor Grevenbroek een infoavond met als spreker Gert Bakelants.  Gert Bakelants is een bekend beurscommentator op Kanaal Z. Hij verdiende zijn sporen bij Cash! (destijds de financiële bijlage bij Trends). In 2006 werd hij hoofdredacteur bij De Belegger, de referentie in België inzake beleggen. Hij is auteur van een vijftal boeken, waaronder De Beursbijbel en de Fondsenbijbel. Gert is tevens columnist bij zakenkrant De Tijd.  Hij zal het in het bijzonder hebben over beleggen in deze tijden van lage reële rente.  Het gaat door in Zaal Time-Out, Molenstraat 38 te Hamont. Ontvangst vanaf 19.00 uur en start om 19.30 uur. Einde met aansluitend receptie voorzien om 21.30 uur. Laat u ons ten laatste op 19 november even weten of u aanwezig bent? Bij voorkeur per mail naar hamont.achel@crelan.be of telefonisch op 0032 11 /641875.