KNAL is terug met een hilarische komedie 

LEENDE – Na twee gemiste seizoenen staan de volwassenen van Kunst Na Arbeid Leende half december eindelijk weer eens op het podium met een zaalvoorstelling. De toneelvereniging repeteert momenteel voor de hilarische komedie ‘Blauw Bloed, Sigaren en Zeebenen’ van Carl Slotboom. De kaartverkoop is dit jaar online georganiseerd, maar als extra service is er zaterdag 19 november een verkoopmoment in De Schammert in Leende. 

Net niet

Het was afkicken geblazen voor de toneelspelers van KNAL. Vorig jaar leek het er lange tijd op dat de uitvoeringen in aangepaste vorm door zouden kunnen gaan. Helaas bleek dat op het laatste moment toch niet te lukken. Dit jaar is voor hetzelfde stuk gekozen in vrijwel gelijke bezetting. De regie is in handen van Rob van der Veeke. 

Andere setting 

De decorploeg kreeg een geheel nieuwe uitdaging voorgeschoteld. Anders dan andere jaren speelt dit toneelstuk zich in de buitenlucht af. Dit keer dus geen huiskamer of hotellobby, maar een heus… dat verklappen we nog niet. 

Theaterzaal met tribune

Net als andere jaren wordt de podiumzaal omgetoverd tot een theaterzaal door het plaatsen van een tribune. Een primeur voor de culturele zaal van Dorpshuis De Schammert. De tribune in combinatie met de goede akoestiek en natuurlijk een dolkomisch toneelstuk belooft een perfecte avond uit. 

Kaartverkoop

Voor het eerst heeft KNAL ervoor gekozen de kaarten uitsluitend online te verkopen. Voorheen was er nog een mogelijkheid om telefonisch te reserveren. Hier werd maar door weinig mensen gebruik van gemaakt. Toch wil KNAL ook tegemoetkomen aan mensen die liever persoonlijk een kaartje reserveren. Zij kunnen op zaterdag 19 november van 11 tot 13 uur terecht in de foyer van De Schammert in Leende. Kaartjes kosten €12,50 en kunnen ter plekke contant worden voldaan. 

Voorstellingen 

De voorstellingen van Blauw Bloed, Sigaren en Zeebenen vinden plaats op zaterdag 10, zondagmiddag 11 en woensdag 14 december. Aanvang op zaterdag en woensdag om 20.15 uur, op zondag om 14.15 uur. Reserveren is mogelijk via www.knaltoneel.nl of zaterdag 19 december tussen van 11 tot 13 uur terecht in de foyer van De Schammert, Dorpstraat 59 in Leende.

Komt dat zien!