Smokkelmiddag in de Bibliotheek

BUDEL – ’t Buuls zitje organiseert samen met de Bibliotheek van Budel een infomiddag over het smokkelen. Op woensdag 23 november om 14.00 uur start de middag in de bieb.

Er zal door een medewerker van de Bibliotheek en een gids van het smokkelmuseum aan de hand van anekdotes, film, verhalen, muziek en geschiedenis een beeld wordt geschetst van het smokkelverleden in deze streek. Deze  middag is gratis toegankelijk voor iedereen, wel even inschrijven bij ’t Buuls zitje. Wil je nog meer weten over het smokkelen dan is de week erna een bezoek gepland aan het Smokkelmuseum , maar daarover volgende week meer info. De twee middagen zijn los van elkaar te bezoeken. Je kunt je al voor beide dagen opgeven via de inschrijfformulieren in ’t Buuls zitje, telefonisch 0031 6 10227398, via mail buulszitje@gmail.com . Je vindt ’t Buuls Zitje in MFC de Borgh (naast de foyer), Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in Budel.