Verslag en uitslag rikdrive Senioren Budel

BUDEL – Op zaterdag 5 november om 09.00 uur werd begonnen met het klaarzetten en in orde maken van de 17 riktafels en de tafel voor ontvangst van de 71 rikkers. In de keuken waren Koos en Lilian al druk in de weer om 150 broodjes te smeren. De koffie/thee en de vlaai werden op een lange tafel klaar gezet. Om 10.00 uur druppelden de eerste rikkers binnen en werden door Thea en Jan ingeschreven. Hierna konden ze met een “goei” stuk vlaai een stekkie zochten in de foyer van De Borgh. Na het welkomstwoord en het uitreiken van een nog heel oude prijs van vorig jaar aan Mientje werd er begonnen aan de eerste 2 rikronden. Relaxed en met het nodige plezier werd er gekaart tot de lunchpauze. Tijdens deze lunchpauze werd er genoten van de soep, broodjes kroket en belegde broodjes. De honger werd gestild. Daarna kwamen er nog 3 ronden rikken en rond 16:30 uur zat het erop. 

Jan en Frans hadden nog wat tijd nodig voor de telling van de punten wat resulteerde in de volgende uitslag: 

  1. Jan van Bree met 342 punten 
  2. Peter van Heugten 337 punten 
  3. Annie Damen 334 punten. 

Iedereen heeft genoten van een prachtige rikdrive en de vraag kwam dan ook wanneer de volgende drive gaat plaatsvinden. Via HAC Weekblad wil men Nelly en Jan hartelijk bedanken voor het organiseren van weer een vlekkeloze rikdrive!