De Poffertjesbakker trakteert weer 

REGIO – Harry Bos, beter bekend als ‘De Poffertjesbakker’, zet zich al jaren in voor diverse goede doelen. Ook dit jaar heeft Harry, geheel belangeloos, een actie op poten gezet. Hij deelt namelijk 140 kant en klare maaltijden uit aan mensen die het goed kunnen gebruiken. “Stille armoede is een groot probleem, dat razendsnel om zich heen grijpt,” vertelt Harry. “Samen met Cordaad Welzijn gaan we 140 mensen gelukkig maken met een heerlijke maaltijd.” Harry heeft bij Plus Dennis van Moorsel aan de Parallelweg in Budel-Schoot 140 cadeaukaarten aangekocht. Met iedere kaart wordt 95% van de prijs van een kant en klare maaltijd bekostigd. Cordaad Welzijn zorgt ervoor dat de cadeaukaarten terecht komen bij mensen die ze goed kunnen gebruiken. 

Harry hoopt dat zijn gebaar van goede wil een vervolg krijgt. “Met deze actie hoop ik ook anderen te inspireren om iets goed te doen voor de medemens. Ik denk aan verenigingen die bijvoorbeeld aan alle leden een kleine donatie van bijvoorbeeld 1 euro vragen om zo anderen weer een plezier te kunnen doen. Voor velen is 1 euro gemakkelijk te missen, en zo kan je voor anderen misschien wel een wereld van verschil maken.” Reacties of vragen kunnen ingediend worden via www.depoffertjesbakkers.nl