Kerstconcert Gemengd koor Concinite

PELT – Op 18 december geeft het gemengd Pelts koor Concinite een kerstconcert met als titel ‘En waar de sterre bleef stille staan’. Met zang, woord en muziek wordt het eenvoudige kerstverhaal vanaf de aankondiging aan Maria naar de geboorte van Jezus tot de komst van de herders en de drie koningen in de stal vertelt. De bekende en ook oude kerstliederen uit de 14e en 16e eeuw zullen het publiek doen wegdromen in deze bijzondere dagen voor kerstmis. Speciaal voor die gelegenheid is door het koor het klarinettenkwartet ‘Foursome’ uitgenodigd die een aantal van de liederen zullen begeleiden. Peter Bovens zal de pianobegeleiding verzorgen. De algemene leiding is in handen van dirigent Paulus van den Bemt. Het concert vindt plaats om 15.00 uur in de St.-Martinuskerk, Kerkdijk 2 te Pelt. Inkomkaarten aan €12,00 (-12 jaar gratis) zijn te verkrijgen bij de koorleden, via tel.nr 0032 497456564 of lieve.geusens@gmail.com. Vooraf betalen kan op rek.nr BE19784541927912. 

Door Ben Ieven