Accordeon- en Harmonica Treffen Nederweert

NEDERWEERT – De komende wintermaanden organiseren ze weer elke maand een Accordeon- en Harmonica Treffen in Nederweert. De eerste keer is op 27 november en dit keer in zaal “de Pinnenhof” te Nederweert. De bedoeling is om deze muziekmiddagen steeds zes optredens te organiseren van goede amateurmuzikanten uit Nederland, België en Duitsland. Ze beginnen om 13.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Elke muzikant speelt een half uur. De muzikanten worden begeleid door een drummer wat meer sfeer en ambiance geeft. Tevens is iemand bereid voor goed geluid te zorgen. 

De toegang tot deze muziekmiddagen is gratis en voor consumpties worden normale prijzen gerekend. Ook kan er gedanst worden. De muzikanten van deze middag zijn:

Jan Coopmans, Ton van den Sigtenhorst, Jean Verlaak. Bart Blommers, Frans Jansen en Fer Hendrix. Kom voor gezellige en herkenbare accordeon- en harmonicamuziek uit de zestiger en zeventiger jaren naar “de Pinnenhof” te Nederweert“.