Vrijwilligerscentrale Cranendonck zoekt vrijwilligers!

CRANENDONCK – Ook bij de Vrijwilligerscentrale Cranendonck werken vrijwilligers. We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker zodat we meer vrijwilligers kunnen helpen met zoeken naar een geschikte vrijwilligersklus. Daarnaast voeren deze vrijwilligers ook allerlei administratieve taken uit. Dat zijn onder meer bemiddelen naar vrijwilligerswerk, beheren van het bestand van advertenties via een digitaal systeem, contact onderhouden met vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers, bijhouden van administratie en diverse pr-taken als vacatureoverzicht in de krant en social media. We zoeken vrijwilligers die klantvriendelijk zijn, goed met de computer overweg kunnen, zelfstandig en in een team kunnen werken en voor langere tijd beschikbaar zijn.  Als je als vrijwilliger bij de Vrijwilligerscentrale aan de slag gaat, bekijken we waar jouw talenten en kwaliteiten liggen en daar stemmen we jouw taken op af. Daarbij houden we ook rekening met de tijd die jij beschikbaar bent, maar de voorkeur gaat uit naar de woensdagochtend. Heb je interesse? Kijk dan op www.goedbezigcranendonck.nu (vacature 2124) voor meer informatie of bel/app naar 0031 6-10208470.