Def Americans: God, Love & Murder

VALKENSWAARD – Op zaterdag 26 november brengt Def Americans een tribute aan The Man In Black Johnny Cash. Meer dan een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash weten deze Eindhovenaren van Def Americans de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. 

De songs die The Man In Black zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door Def Americans Johnny Cash tribute. Moeiteloos schakelt Def Americans tussen Cash’ rockabillykrakers op het Sun-label, de rebellie van de Folsom Prison- en San Quentin-live-albums en de broze, kale sfeer op de American Recordings.  

Het moment dat Johnny’s muze en grote liefde June Carter Cash zich bij hem op het podium voegde was altijd heel bijzonder. En zo is het ook bij een Def Americans show: Met Kim ‘Carter’ Wolterink in de rol van June beleven de concerten van Def Americans hun hoogtepunt met de beste June & Johnny songs.

De thematiek in de muziek van Countryheld Johnny Cash is niet bepaald zoetsappig of licht te noemen. Met name de thema’s God, Love & Murder worden vaak zo breed uitgemeten in de muziek van The Man In Black dat er een serie verzamelplaten van kon worden samengesteld in zijn American Recordings periode.

Info & kaarten 

Voor meer informatie of voor het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 u – 17.00 u (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.