10 jaar Quiz Night in Budel

BUDEL – De Quiz Night viert zijn 10 jarig jubileum op vrijdag 25 november. De leukste Café Quiz georganiseerd bij De Bonte Os in Budel. Al 10 jaar lang een gezellig avondje uit voor vele gasten. Tijdens deze avond doet men in teamverband mee aan een interactieve kennisquiz. De speelrondes variëren van sport, algemene kennis, media tot muziek. De Quizmasters Patrick & Ivo leiden de deelnemers door alle vragen heen. Teams mogen overleggen en dat brengt leuke discussies met zich mee. De Quiz is nog steeds onwijs populair bij jong en oud. Tijdens deze maandelijkse Quiz zijn er veel terugkerende deelnemers. Voor personen die nieuwsgierig zijn geworden is er natuurlijk ook altijd een plaatsje vrij. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 per persoon, 5 personen per team. Er wordt gespeeld voor ‘n surprise hoofdprijs en natuurlijk voor de eer, welk team heeft deze keer de meeste kennis van zaken?! U kunt tijdens de Quiz Night op vrijdag 25 november gezellig meedoen. Inschrijven kan vanaf 20.00 uur, de Quiz start om 21.00 uur. De Café Quiz wordt maandelijks georganiseerd in eetcafé ‘De Bonte Os’ te Budel. U kunt natuurlijk ook gewoon vooraf of tijdens de avond ‘n hapje komen eten of gezellig borrelen. Meer informatie op www.debonteos.nl

Foto Quizmasters Patrick & Ivo presenteren de avond