sv Budel wint ook van SVSH

BUDEL – Een zwaar gehavend Budel heeft verdiend gewonnen van nummer twee SVSH. Zonder vier vaste basisspelers won Budel toch dik verdiend. De eerste helft was sv Budel de betere ploeg. Met een beetje geluk had Budel met rust al dik voorgestaan, maar opgelegde kansen werden “om zeep geholpen“. Na rust trad sv Budel met een ongewijzigd team aan. In de 65e minuut kwam sv Budel toch op voorsprong. Stan van Leeuwen schoot met links hard binnen na een voorzet van Thijs van Geldorp. Bij Budel kwam spits Daan Kooken in de ploeg voor linksback Sem Stevens, waardoor de trainer enkele omzettingen doorvoerde. In de 70e minuut was er een grote kans voor Budel, maar het schot van Jasper Beerten belandde in het zijnet. In de 72e minuut kwamen de Bulanders goed weg toen een afstandsschot tegen de paal kwam. Budel bleef dreigend, maar het vizier van Sepp en Stan stonden niet op scherp. Budel bracht daarna drie verse krachten en ook SVSH wisselde twee keer. In de 86e minuut kreeg Budel een onterechte penalty tegen. Wouter Spee speelde in de 16 meter de bal maar de scheidsrechter besliste anders. In het één tegen één penalty-duel liet keeper Dennis zijn klasse zien en tikte de bal uit het doel. Budel bleef hierna de aanval zoeken. Een schot van de ingevallen Thomas Beerten ging nog rakelings voorlangs, maar in de 88e minuut besliste JO19-1 speler Finn Bogers de wedstrijd. Met een geweldige individuele actie (zette 2 spelers op het verkeerde been) scoordehij met een hard schot de 2-0. Dat was ook de eindstand.

Doelpuntenmakers Stan en Finn met keeper Dennis, die vlak voor tijd een penalty stopte