De Bok staat weer

BUDEL – Met Prinses Nicky I en Prins Jeroen viert c.v Buulder Buk dit jaar het carnavalsfeest met de leus: “Alle vuut van de vloer, mej un Geit aon ut roer!” Maar tot het afgelopen weekend was nog niet voor iedereen duidelijk zichtbaar waar hete Buulse Prinsenpaar te vinden was. Zoals het hoort wordt er bij de hoogheid van c.v. Buulder Buk “De Bok” geplaatst. De Bok is sinds enkele jaren een flink raamwerk met een staatsiefoto van de Hoogheid van c.v. Buulder Buk. En in de avond laat de lamp nog aan iedereen zien wie er voorop gaan in het carnaval. Afgelopen zondag was het dan ook een drukte van belang in de Willem de Zwijgerstraat in Budel. Leden van de bouwploeg kwamen gewapend met hamer en grondboor voorrijden met de grote bus van ploegbaas Jos Vlassak. Leden van de Raad van Elf, Dames van de Raad, Jeugdprins Stan en Jeugdprinses Noah, familieleden, leden van c.v De Zuipschuiten en natuurlijk buurtgenoten. Ze stonden er allemaal bij en keken ernaar. Natuurlijk werd het nog een gezellig samenzijn bij de nieuwe Hoogheden die met veel enthousiasme de Buulder Buk de dagen ervoor alweer vertegenwoordigden bij activiteiten in de regio. 

Foto’s zijn van Monique Duisters.