Doe je voordeel tijdens Black Friday in CC Palethe

PELT – Ook in CC Palethe kan je de komende dagen rond Black Friday je voordeel doen! Vanaf komende vrijdag 25 november tot en met maandag 28 november kan je voordelig kaartjes bestellen voor zes voorstellingen van de komende weken:

25 november: Duo Aznèm
26 november: Frimout
9 december: Bruno Vanden Broucke en Valentijn Dhaenens
11 december: Fabuleus
16 december: Buurman
22 december: Bonanza’s

Voor deze voorstellingen koop je in die periode kaartjes aan het extra voordelige ‘ontdekkingstarief’. Wat betekent dat kaartjes 2 euro goedkoper zijn dan het voorverkooptarief en maar liefst 2 tot 5 euro voordeliger zijn dan de avond zelf je kaartje te kopen aan de balie!
Doe dus de komende dagen zeker je voordeel! Tickets kan je kopen via www.palethe.be.  Tickets die je via deze actie koopt, kan je helaas niet meer omruilen voor eerder gekochte tickets.