Eetwinkel uitgeroepen tot top 3 beste cafetaria formules

BUDEL – Eetwinkel heeft een prachtige plaats behaald in de top 3 van de categorie cafetaria (fastservice) voor de GfK Out of Home Formulemonitor 2022. Het resultaat van het onderzoek is een uitgebreide weergave van de ontwikkeling in waardering en loyaliteit onder de gasten van grotere foodservice formules van Nederland.

De GfK Foodservice formulemonitor vond dit jaar voor de 7de keer plaats. In dit grootschalige onderzoek worden ca.  70 Out of Home formules meegenomen, verdeeld over vier segmenten. Het brengt de gasttevredenheid in kaart onder recente bezoekers, die gevraagd worden de formule te beoordelen op basis van het 7G-model: gemak, gezond, genieten, goedkoop, gastvrij, geweten en een goed verhaal. Met dit fantastische resultaat zijn wij daarom enorm trots op alle Eetwinkel ondernemers!