Fotolegpuzzels Maarheeze en Budel-Schoot

CRANENDONCK – Een foto-legpuzzel leggen van 1000 stukjes. Die uitdaging kun je aangaan met de nu uitgekomen foto-legpuzzels van Maarheeze en Budel-Schoot. Het zijn de volgende dorpskern-puzzels van Cranendonck. Dorplein en Budel gingen hen voor. Prachtige puzzels met herkenbare fotobeelden uit eigen omgeving. Leuk om te doen in de weer langer wordende avonden. De puzzels zijn in dezelfde stijl als de voorgangers en is een samenwerking van de Dorpsraad van Maarheeze en Sterk Schoot met het Buurtplatform Dorplein Uniek. De puzzels worden in omloop gebracht door de Dorpsraad Maarheeze en Sterk Schoot zelf met een beperkt aantal ook te koop bij de VVV. De series hebben  een beperkte oplage van 100 stuks. Wil je zeker zijn, dan is het zaak om snel te reageren. Reserveer alvast via een email naar: Stichting Dorpsraad Maarheeze of Sterk Schoot. Of ga langs bij de locatie van de VVV in Budel. Zeker een goede tip voor de Sint en straks ook voor zijn opvolger uit het hoge noorden. Vier kern-puzzels zijn nu uitgebracht, het streven is om alle kernen van Cranendonck van een eigen foto-legpuzzel te voorzien. Verzamelaars dus opletten. Wordt vervolgd. Mailadres puzzel Maarheeze: secretaris@dorpsraadmaarheeze.nu Mailadres puzzel Budel-Schoot: puzzelbudelschoot@gmail.com