Kerstbomenverkoop CV de Roesdonkers, ook weer online!

SOERENDONK – Ook dit jaar organiseren De Roesdonkers een Kerstbomenverkoop. Daarbij biedt de carnavalsvereniging naast de reguliere verkoop weer de mogelijkheid om je kerstboom online te bestellen. Ga naar de website (www.cvderoesdonkers.nl) voor alle informatie over de kerstbomenverkoop en klik daar op de link om naar de bestelpagina te gaan. Je hebt tot vrijdag 2 december 18.00 uur om je Kerstboom online te bestellen. Deze komen de vrijwilligers dan bij je thuis bezorgen op zaterdag 3 december. Dit is gratis in de gemeente Cranendonck. Mocht het daarbuiten zijn, dan wordt van tevoren contact met je op over eventuele bezorgkosten. Op zaterdag 3 december (tussen 10.00 en 16.00 uur) worden ook nog kerstbomen verkocht bij de oude Boerenbond aan de Dorpsstraat in Soerendonk. Uiteraard zijn er dan ook weer verse wafels en glühwein verkrijgbaar.

Kortom: bestel online of kom langs en zorg ervoor dat het bij jullie een gezellig kerstfeest wordt met een mooie boom. Dan zorgen De Roesdonkers ervoor dat we met z’n allen een mooie Carnaval tegemoet gaan.  Voor actuele informatie over Carnaval 2023 check regelmatig onze website en social media.

happy curious little boy touching the needles on spruce at the christmas tree market for winter holidays