Maak je carnaval nog leuker

BUDEL –  Carnaval is leuker als je aan de optocht mee doet. Een uitspraak die menig persoon uit Budel en omstreken zal kunnen bevestigen! Wij als c.v. Buulder Buk geven je graag deze ervaring d.m.v. het uitreiken van een startnummer. Bedenk een motto en werk dit vervolgens groot of klein uit en geef je op! Vervolgens mag je dit presenteren in één van onze geweldige optochten! Dit is dan toch wel het hoogtepunt van de dag en je hebt direct een mooie invulling voor de komende donkere maanden van het jaar. Als eerste beloning zul je een duimpje, lach of applaus krijgen van het publiek. 

In de avond laait de spanning vervolgens weer op. Het grote moment is daar, er volgt een mooie prijsuitreiking. Waar zijn we geëindigd? Wie gaat er met het felbegeerde Gouwe Getje naar huis? Een belevenis die je toch zeker een keer meegemaakt moet hebben. Wisten jullie trouwens ook dat we ervoor zorgen dat alle deelnemers van de jeugdoptocht (met een startnummer) met een prijs naar huis gaan? Dus pak deze kans en kom schitteren in onze Jeugdoptocht op zaterdag of in de Grote optocht op dinsdag!

Via onze site www.BuulderBuk.nl kun je het inschrijfformulier invullen en doormailen. Inschrijven kan al vanaf 11 november t/m donderdag 9 februari 2023. Op 10 februari wordt het programmaboekje in elkaar gezet en is inschrijven niet meer mogelijk.

Wat let je nog na het advies van onze raad van 11! 

1.   Ga het gewoon eens ervaren

2.   Lopen of op een wagen, altijd goed

3.   Alle deelnemers zijn een grote familie

4.   Op 14 februari is er een leuke optochtbespreking

5.   De mooiste dag invulling van carnaval

6.   Tussen de trottoirs is het leuker dan daarop

7.   Bij de prijsuitreiking heb je het niet koud

8.   De collectant mag je deze keer overslaan

9.   Eens en voor altijd misschien wel

10.   Ook individuelen maken de optocht leuk

11.   Meedoen is belangrijker dan winnen

Voor vragen of opmerking staan wij open: per mail optocht@buulderbuk.nl of bel 06-15273877

Foto Michel Achten (2022)