Sporting D2 speelde in Aalst

PELT – Zaterdag 19 november stond een uitwedstrijd in Aalst op het programma voor D2 van Sporting Pelt. Met versterking van Rune, Lene en Iris kwamen de handbalsters in de sporthal aan. De wedstrijd werd begonnen met de gekende 6-0 verdediging, stevig en compact. Aan de andere kant werd de aanval via snelle systemen en mooi samenspel afgewerkt. Joyce stond weer stevig in het doel en stopte maar liefst 5/7 penalty’s. Na een ruststand van 7-12 werd er op hetzelfde tempo en met dezelfde gretigheid verder gespeeld. Vanop elke positie was er dreiging, waardoor Aalst zichzelf enkele keren voorbij liep. Tegen het einde van de wedstrijd werden ze wat pittiger waardoor enkele gele kaarten werden uitgedeeld langs beide kanten. De wedstrijd werd afgesloten met een verdiende 18-23 overwinning. Bedankt Zoë voor de lekkere cupcakes en chocomelk!