Zwaar bevochten overwinning FC Cranendonck uit bij SSE 

CRANENDONCK – Een keihard werkend FC Cranendonck pakte afgelopen zondag 3 punten weg bij SSE in Someren Eind en is daarmee spekkoper.  In deze uitwedstrijd bij SSE startte FC Cranendonck voortvarend. Na enkele speldenprikken was het in de 7e minuut raak voor FC Cranendonck. Een vrije trap op ongeveer 20 meter van het SSE doel werd door Driek vd Vorst onhoudbaar voor de SSE goalie in de kruising geschoten, 0-1. Hierna zag je heel langzaam SSE steeds sterker worden. Het drong FC Cranendonck flink terug in hun verdediging. FC Cranendonck kwam na 22 minuten goed weg, nadat een hoge bal een vrije kopkans opleverde. Deze werd tot opluchting van FC Cranendonck naast gekopt. In de 31ste minuut kwam SSE nog dichter bij een tegentreffer, maar de lat stond een doelpunt in de weg. SSE bleef aandringen, maar de verdediging van FC Cranendonck stond als een blok. Diverse corners voor SSE waren toch wel gevaarlijk, maar doelpunten zou dit voor de rust niet meer brengen. FC Cranendonck ging met een benauwde 0-1 rusten. Na de pauze bleef het spelbeeld gelijk aan de eerste helft. Maar SSE deed zichzelf de das om. Een terugspeelbal op de SSE keeper werd door FC Cranendonck spits Ralph van Meijl onderschept. Ralph bleef kalm en plaatste de bal onhoudbaar voor de uitkomende keeper laag in de hoek en liet daarmee de 0-2 aantekenen. Een sterk aandringend SSE liet achterin regelmatig gaatjes vallen en liet daarmee FC Cranendonck regelmatig een kansje. Na 63 minuten spatte een harde uithaal van Driek vd Vorst op de lat uiteen en een minuut later was er onnodig balverlies op het SSE middenveld. FC Cranendonck kon hier optimaal van profiteren. Guus Teunissen pikte de bal op, ging op links goed door en gaf met een pas breed Ralph van Meijl de gelegenheid om zijn 2de treffer te scoren. En ja, dan staat er een 0-3 stand op het scorebord terwijl SSE toch echt wel de bovenliggende partij was. SSE liet het er niet bij zitten en bleef aandringen. Een lage voorzet voor het FC Cranendonck doel werd ongelukkig door een FC Cranendonck verdediger in het eigen doel gewerkt, 1-3. Het werd razend spannend nu voor FC Cranendonck. FC Cranendonck bleef zich kranig verdedigen en kon de voorsprong tot in de laatste minuten vasthouden. In de allerlaatste minuut kon SSE na een corner nog wel de 2-3 inkoppen, maar FC Cranendonck gaf de winst niet meer weg. En even later blies de scheidsrechter het verlossende eindsignaal en kon FC Cranendonck heel blij zijn met deze 2-3 overwinning.