HAC WK Pool: vanaf nu live update

REGIO – Vanaf nu wordt de HAC WK Pool live bijgewerkt. Na een doelpunt zal de ranking engine elke minuut aanslaan en binnen 1-2 minuten de standen berekenen en publiceren. Wanneer het systeem aan het rekenen is, zie je een rekenmachine-icoontje, dus wees geduldig, neem een koffie en ververs de pagina later. Zo blijft de HAC WK Pool altijd volledig up to date en weet je na ieder doelpunt precies waar je staat in de ranking. 

Koppa, het bedrijf dat instaat voor de HAC WK Pool heeft laten weten dat een deel van de opbrengst naar Amnesty International gaat. Het bedrijf meldt: “Wij hebben besloten om een deel van de omzet te doneren aan Amnesty International om de toekomstige arbeidsomstandigheden van arbeidsmigranten die werken aan de voorbereidingen van EK’s en WK’s te waarborgen.” 

Een van de deelnemers aan de HAC WK Pool, Walter Tijskens, mailde ons ook nog een suggestie toe voor een van de volgende pools. Hij schrijft: “Momenteel is er op de HAC WK Pool al de mogelijkheid om een klassement tussen de gemeenten te raadplegen, maar het zou ook leuk om het beste land te kennen (wie kan beter pronostieken: België of Nederland?) of wat dacht je van een tussenstand tussen de deelnemende mannen, vrouwen en anderen?” Suggesties, tips, ideeën,… zijn altijd welkom! Mail naar info@hacweekblad.eu