Kerstconcert Weerter Mannenkoor

WEERT – Het  Weerter Mannenkoor houdt 17 december een Kerstconcert in het Franciscus Huis aan de Biest 43a te Weert. Traditioneel nodigt het mannenkoor voor het kerstconcert een aantal zangers en muzikanten met naam en faam uit. Ook aankomende jeugdige talenten uit het Weerterland zijn van de partij. Zo maakt het gemengd koor Enjoy uit Tungelroy onder leiding van Lilit Satie met een repertoire van pop, klassiek en kerkliederen haar opwachting. Er zijn twee muzikale toppers uit Limburg, de mezzo sopraan Mirjam Schreurs uit Geleen en harpist en bariton Bob Heuvelmans uit Weert. Zij zullen het publiek onder te dompelen in kerstsfeer met hun zang en harpspel. Tenslotte treden ook twee jonge talenten uit Hamont op. Liam  en Amy Nasareddine, 12 en 11 jaar, studeren aan de Young Musicians Academie (de vooropleiding voor het conservatorium in Tilburg). Liam speelt piano en Amy saxofoon. Het belooft dus een mooi opstapje te worden naar de Kerst.

Kaartjes voor het concert (aanvang 19.30 uur) zijn verkrijgbaar via  info@weertermannenkoor.nl of bij leden van het koor voor 12,50€. Bel voor meer info 0031 495 542410.