Kunstenaarsechtpaar uit Budel-Schoot in actie voor 3FM Serious Request

BUDEL-SCHOOT – Het kunstenaarsechtpaar Jos van Zon en Nicole Raats uit Budel-Schoot komt dit jaar in actie voor 3FM Serious Request. Onder het motto: ‘een knuffel voor een vergeten kind’, wordt er geld ingezameld voor Stichting Het Vergeten Kind.

Door Roy de Leijer 

Stichting Het Vergeten Kind is dit jaar het goede doel dat door 3FM Serious Request wordt ondersteund. Van 18 tot en met 24 december draaien 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen 24 uur per dag verzoekplaten voor geld vanuit het Glazen Huis in Amersfoort. 

Jos van Zon en Nicole Raats uit Budel-Schoot haken aan bij de actie door handgemaakte knuffels te verkopen. De knuffels zijn 10 bij 20 centimeter groot en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Een knuffel kost 10 euro en de winst gaat volledig naar Stichting Het Vergeten Kind. 

Niet alleen in hun woonomgeving wordt geld ingezameld. Van Zon en Raats staan daarnaast met een kraam op de kerstmarkt bij het Glazen Huis van 3FM in Amersfoort. 

Voor informatie over de beschikbare knuffels: zozokunst@gmail.com of zonicole.nl.

Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen in Nederland die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Soms is de situatie zo ernstig dat ze niet meer bij hun ouders wonen. Het doel van de stichting is dat al deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij. Zie ook de website: hetvergetenkind.nl.