Ook lichtornamenten in Maarheeze

MAARHEEZE – Rijdt of wandelt u ook weleens door de dorpen in de omgeving Maarheeze?

Ziet u dan ook die mooie bloembakken in de zomer aan de lantaarnpalen hangen of die mooie lichtornamenten in de winter? Dat maakt het dorp zo gezellig! 

En elk jaar denk ik, waarom kan dit niet in Maarheeze? Ik weet dat er jaren geleden wel mooie lichtornamenten in het dorp hingen en dat bracht sfeer in de donkere periode van het jaar. En nu dat ze de kern van Maarheeze mooi hebben bestraat en aangeplant zou er in de zomer mooie bloembakken aan de lantaarnpalen niet misstaan en in de winter mooie lichtornamenten. Maar ik vroeg me af: “waar moet je beginnen om dit te kunnen realiseren?” Het HAC blaadje bracht me op het idee. De ingezonden brief. Mijn vraag is via deze brief…“zijn er mensen die er voor openstaan om dit mee te gaan realiseren?” Mensen die creatief zijn, leiderschap hebben, technisch zijn, groene vingers hebben, kortom…mensen die dit leuk vinden om dit van de grond te krijgen. Misschien lezen mensen dit die hier al ervaring mee hebben om dit te realiseren. Alle tips en informaties zijn welkom.

Groetjes L. v. Hees