De Budelse Brouwerij introduceert Capucijn Blond!

BUDEL – Onder het merk Capucijn introduceert de Budelse Brouwerij een nieuw bier: Capucijn Blond.Een  biologisch abdijbier, bovengistend, intens goud van kleur, met een mooie smaakbalans tussen licht bitter en zoet. Capucijn Blond is het tweede bier met de merknaam Capucijn en is vanaf heden verkrijgbaar. Al sinds 1985 brouwt de Budelse Brouwerij Capucijn Dubbel. Eveneens een bovengistend bier met 6,5 vol.% alcohol, onderscheidend door haar robijnrode kleur, zachte smaak en vol aroma.

Capucijn dankt haar naam aan de gelijknamige kloosterorde. Deze orde was van 1882 tot 1891 gevestigd in een klooster in Budel. Capucijn, de hemel in het klein! Zowel Capucijn Dubbel als Capucijn Blond zijn bieren, waarvoor je de tijd moet nemen om ze te doorgronden. Ideale genietbieren dus, voor de feestdagen en de lange winteravonden!