Eerste puntenverlies sv Budel

BUDEL – De voetbaltopper RKMSV tegen sv Budel is geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel. Nog steeds miste sv Budel een behoorlijk aantal vaste krachten, maar op karakter werd er gelijk gespeeld. 

In de 25e minuut was er enorme kans voor RKMSV, maar de spits schoot 3 meter voor doel hoog over. RKMSV was technisch de betere ploeg en Budel zakte steeds in tot op de middellijn om het speelveld klein te houden. In de 43e minuut was de eerste grote kans voor sv Budel, maar aanvoerder Jelle Martens schoot te gehaast. De bal ging hard over. Ruststand 0-0. In de 50e minuut was er een vrije trap voor RKMSV, maar ook die verdween over het doel. Bij sv Budel kwam Sem Stevens in de ploeg voor Wilgard Vos. Na een kwartier spelen kon Jasper Beerten niet profiteren van een misser van de laatste man van RKMSV. Sem Stevens kreeg even later een mooie kans, maar de keeper van RKMSV kon redden. sv Budel wisselde Thomas te Raaij in de ploeg (debuut) voor Stef v.d. Kruijs. Het laatste gevaar van deze wedstrijd kwam nog van sv Budel, maar een snelle counter over rechts eindigde tenslotte in de handen van de keeper. Eindstand 0-0.