Familiespel, alle ingrediënten om je vingers bij af te likken

VALKENSWAARD – Op zaterdag 10 december is de try out van deze tragikomedie te zien in Theater De Hofnar. Familiespel is een heerlijke, gelaagde tragikomedie over samengestelde gezinnen. De cast bestaat uit vier topacteurs die bijzondere dubbelrollen vertolken: naast de volwassenen rollen spelen ze namelijk ook de kinderen, die door de keuzes van hun ouders met elkaar worden opgezadeld.

Familiespel is een heerlijke, gelaagde tragikomedie over het samengestelde gezin Elisabeth en Nicolaas zijn na hun huwelijk, waarin twee kinderen kwamen, gescheiden. Nu hebben ze beiden een nieuwe partner en brengen de kerstdagen gezamenlijk door in het vakantiehuis dat ze nog samen bezitten. Ondanks de nieuwe relaties en het verlangen naar harmonie blijken Elisabeth en Nicolaas nog erg met elkaar verknoopt. 

Onder de ogen van de ex-partner krijgt de nieuwe relatie een heel andere glans; in aanwezigheid van de nieuwe partner blijkt de oude niet alleen deel van je verleden, maar ook deel van je identiteit. De rollen worden gespeeld door vier topacteurs met bijzondere dubbelrollen; ze spelen naast volwassen personages ook de kinderen, die in het kielzog van de keuzes van hun ouder, hier met elkaar opgezadeld zijn.

Info & kaarten  
Voor meer informatie of voor het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl. 

Foto Mark Engelen