Prins Dirk van De Muuzevangers trapt af

MAARHEEZE – Zondag zal de thuiswedstrijd van vv Maarheeze tegen FC Oda een Carnavaleske opening krijgen. Traditiegetrouw trappen de nieuw verkozen Prins en Jeugdprins van CV De Muuzevangers de laatste thuiswedstrijd voor de Carnaval van vv Maarheeze af. Aanstaande zondag wacht voor vv Maarheeze de thuiswedstrijd tegen FC Oda en dan zullen Prins Dirk en Jeugdprins Jasper samen met hun gevolg naar de sportpark De Romrijten komen om vv Maarheeze te ondersteunen en de aftrap te verrichten.

’s Morgens zal Prins Dirk tevens aanwezig zijn om als Prins Carnaval zijn team, vv Maarheeze 3, te coachen. vv Maarheeze nodigt iedereen uit om er aanstaande zondag een mooie carnavaleske dag van te maken op sportpark De Romrijten met hopelijk mooie voetbal-uitslagen.