Medewerkers azc Budel komen in actie voor Kika

CRANENDONCK – COA-medewerkers van het azc in Budel doen mee aan de landelijke actie ‘kikakortebroek’ om geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum in Rotterdam. De actie is bedoeld om extra onderzoek naar kinderkanker te financieren.

Initiatiefnemers voor de deelname in Budel zijn Leon Senssen Judith Pistorius die inmiddels ook de ketenpartners op locatie en de gemeente Cranendonck enthousiast proberen te krijgen voor de actie. Leon: “ ik hoorde op de radio op weg naar werk van de actie om op 20 december in korte broek te lopen voor het goede doel. Ik was meteen enthousiast. En een heleboel collega’s inmiddels ook.”

Leon en Judith richten zich met hun oproep in eerste instantie alleen op collega’s. “Maar als er bewoners zijn die uit eigen beweging mee zouden willen doen, is dat natuurlijk prima”, zegt Leon. “maar we hopen vooral dat er meer opvanglocaties in het land willen aan sluiten bij deze actie.

Wil je ook meedoen? Ga dan naar: https://www.kikakortebroek.nl/coa-en-ketenpartners-budel-cranendonck-helpt-kika-kinderkankerjij-ook