Gilde St. Joris – St. Barbara verwelkomt ook Vrouwen en Jeugd 

MAARHEEZE – Op 15 november 2022, tijdens de najaarsvergadering van het Gilde St. Joris – St. Barbara, zijn de laatste plooien gladgestreken voor het lidmaatschap voor vrouwen en ook voor jeugd onder de 16 jaar. Trudy Scheepers, de echtgenote van Koning Jan Scheepers, heeft zich toen als eerste vrouwelijk lid bij het Gilde ingeschreven, Trudy van harte welkom bij het Gilde. Het Gilde hoopt dat er nog vele aanmeldingen zullen volgen. Op die manier kunnen ze met een grote groep vrouwen en jeugdigen het Gilde een nog mooiere uitstraling geven als ze zich presenteren bij officiële bijeenkomsten. De mogelijkheden binnen het Gilde zijn zeer gevarieerd, van tamboer, bazuinblazen, vendelzwaaien, schieten, standaardruiter, lid van bestuur en legio andere mogelijkheden. En er zijn natuurlijk de wekelijkse sociale gezellige bijeenkomsten op dinsdagavond en vrijdagmiddag.

Kom gerust eens kijken op een dinsdagavond in het Gildegebouw de Schutse. De ingang is via de Kalberg achter het spoor rechts. Bij het gilde wordt dan door zeer bekwame instructeurs in de meeste disciplines instructie gegeven. Iedereen mag dan vrijblijvend proberen welke activiteit het beste past. Je kan een jaar lang als aspirant lid meedoen om te ervaren of het lid zijn van ons Gilde iets voor jou is. Voor verder informatie kijk op onze website: www.gildemaarheeze.nl

Foto Trudy Scheepers en Koning Jan Scheepers