Kerstconcert in het Oude Kerkje 

MIDDELBEERS – Op zondag 18 december om 13.30 uur verzorgt Vocaal Ensemble Phoenix uit Veldhoven een sfeervol Kerstconcert in het Oude Kerkje te Middelbeers. Phoenix bestaat uit zo’n vijfentwintig enthousiaste zangeressen en zangers, die in de bijna vijfenveertig jaren dat het koor inmiddels bestaat, een breed repertoire hebben opgebouwd. Zowel in Nederland als daarbuiten heeft Phoenix optredens verzorgd en deelgenomen aan concoursen en festivals. In samenwerking met andere koren heeft Phoenix werken als Carmina Burana, de Messiah van Händel en de Requiea van Fauré, Mozart en Duruflé uitgevoerd. Samen met de Argentijnse tenor Javier Rodriguez zong Phoenix verschillende malen de wereldberoemde Misa Criolla. Voor de nabije toekomst staan The Queen Symphony van Tolga Kashief en de Carmina Burana van Carl Orff op het programma. Voor dit kerstconcert heeft Phoenix een zeer sfeervol en afwisselend programma samengesteld vol met muzikale kerst cadeautjes! Phoenix staat onder muzikale leiding van dirigent Ton van de Weem en wordt op piano begeleid door Ad Broeksteeg. Het concert in het Oude Kerkje begint om 13.30 uur. Kaarten à € 12,50 zijn verkrijgbaar via de website van het Oude Kerkje www.oudekerkje.nl. Het adres van het Oude Kerkje is Willibrordstraat 25 te Middelbeers.