Sportief het oude jaar in met de Oliebollenloop op 31 december 

WEERT –  Atletiek Vereniging Weert organiseert voor de 16e keer de traditionele oliebollenloop op oudejaarsdag. De oliebollenloop is op zaterdag 31 december en wordt gelopen een stratenparcours in het bungalowpark in Weert. Start en finish zijn op de Altweerterkapelstraat. Het parkoers is bijzonder snel, getuige de scherpe parcoursrecords 

Er zijn wedstrijden voor jeugd en volwassenen van 1, 3, 5 en 10 km. De voorinschrijving loopt tot en met  28 dec 23,59 uur via  www.inschrijven.nl.  

Ophalen van de startnummers en de na-inschrijving (met extra kosten) kan tot een half uur voor de start van de betreffende afstand) in het clubgebouw AV Weert, Sportpark Sint Theunis, Parklaan1c. Vanaf het clubgebouw is het 400 m lopen naar de start. Er is elektronische tijdwaarneming aanwezig. Er zijn ereprijzen voor de jeugd. Verbetering van het parcoursrecord levert 100€ op. De records staan bij de 5 km vrouwen op 16,56 min en de 10km mannen op 30,33 min. Alle deelnemers krijgen na afloop een zakje oliebollen. Verder zijn er prijzen in natura voor de 5 en 10km en beperkte geldprijzen. Nadere info en schema van parkoers staan op www.avweert.nl Voor meer info: wedstrijdorganisatie@avweert.nl