U15 Sparta Lille kampioen na spannende titelstrijd! 

ST. HUIBRECHTS-LILLE – Na een spannend nek-aan-nek race met titelconcurrent Grote Brogel, die duurde tot de voorlaatste wedstrijd, zijn de U15 van Sparta Lille kampioen! Een topprestatie waarvoor de inzet en volharding van het hele team nodig was.  

Afgelopen zondag speelde het team een inzetloze maar daarom niet minder spannende slotwedstrijd in Hamont waar de kers op de taart werd gezet. Het werd een felbevochten 1-2 overwinning, waarna een verdiend feestje losbarstte! 

 De dag begon voor het team al met een gezellig ontbijt, samen met alle ouders, broers en zussen. De wedstrijd zelf werd door de talrijk opgedaagde supporters voorzien van het nodige animo. Toeters, bengaals vuur, niets mocht ontbreken voor deze galamatch.  

Na een verwarmende douche -wat was het koud!- werden de kampioenen opgehaald met een treintje en volgde een ererit, terug naar de thuishaven aan de Bosuil waar ze getrakteerd werden op mooie overwinningsshirts en frietjes om er daarna samen het dak vanaf te feesten. Een oververdiend leuke dag voor de U15 van Sparta Lille, die ze niet snel zullen vergeten.