Activiteiten bij Buulder Buk

BUDEL – Carnaval 2022-2023 is afgetrapt. Buul, maar ook Cranendonck en omgeving trillen nog na van een fantastisch Verbroederingsbal aan de Maarheezerweg. Complimenten vanuit cv Buulder Buk aan alle organisatoren, medewerkers en vrijwilligers die hiermee Cranendonck en Buul als carnavalsplaats voor een achtste keer geweldig op de kaart hebben gezet. Maar ook in Buul zelf staat de komende weken nog het nodige op het programma voor wat betreft carnaval. Zo zal op vrijdag 16 december bekend gemaakt gaan worden wie de nieuwe Jeugdhoogheden van c.v. Buulder Buk gaan zijn en welke MiniBoer en MiniBoerin in de onecht worden verbonden. En uiteraard maken we ons op voor de Grote Boerenbrulluft op zaterdag 17 december. De redactie van het Bokkenblaaike is inmiddels ook druk met de laatste komma’s, punten en foto’s voor het Bokkenblaaike dat op 18 december huis aan huis in Buul rondgebracht gaat worden. Blijf ons voorlopig volgen op www.buulderbuk.nl of via Facebook.