Kerst met de Laguna Divers 

PEER – Op zaterdag 10 en zondag 11 december is Padi duikclub Laguna Divers, naar jaarlijkse traditie, aanwezig op de Kerstmarkt in Peer. De club is momenteel zelfs de langst deelnemende vereniging. Op zaterdag is iedereen van 15.00 uur tot 02.00 uur welkom. Er is feest in het kerstdorp met muziek en diverse eet- en drankstandjes. Op zondag is er een gezellig kerstdorp met muziek, eet- en drinkgelegenheden en een grote kerstmarkt, dit van 14.00 uur tot 18.00 uur. Duikclub Laguna Divers heet iedereen van harte welkom op waarschijnlijk de gezelligste stand op de kerstmarkt. Naast de traditionele stand met jenevers en glühwein hebben ze ook een Champagne en Gin Tonic bar. De champagne die ze serveren behoort tot de meest exclusieve in zijn soort, namelijk een Grand Cru RM. 

Verder hebben ze als drankjes bieren, jagermeister, warme choco, prosecco enz. Op de BBQ een broodje worst of hapjes en voor de liefhebbers zijn er oesters.