sv Budel en Erik van Rooij verlengen contract

BUDEL – Het contract tussen sv Budel en hoofdtrainer Erik van Rooij is met één seizoen verlengd tot de zomer van 2024. Erik van Rooij begon in augustus van dit jaar bij sv Budel en door de degradatie in het vorige seizoen moest hij onverwachts in de 4e klasse starten. Tot op heden gaat dat prima; sv Budel 1 won de eerste periodetitel, staat na tien speelrondes nog altijd bovenaan en verloor nog geen enkel competitieduel. Voorzitter Rob Bergmans ligt de contractverlenging toe. ‘Het hoofdbestuur en de spelersgroep hebben er alle vertrouwen in dat Erik van Rooij ons eerste elftal naar de 3e klasse gaat loodsen dit seizoen. De spelers zijn positief over zijn persoon, zijn trainingen en zijn manier van coachen. Daarom hebben we besloten om het contract met een jaar te verlengen.’ 

Ook Erik van Rooij kijkt positief terug op zijn eerste maanden in Budel: ‘Ik heb het zeer goed naar mijn zijn bij sv Budel. We hebben een jonge en leergierige groep en we gaan de komende maanden hard werken om sv Budel 1 te laten promoveren en om sv Budel 2 in de middenmoot te laten eindigen in de reserve 1e klasse.’

Foto Hoofdtrainer Erik van Rooij blijft ook in 2023-2024 de hoofdtrainer van sv Budel