Carnaval in Toeterland

BUDEL-SCHOOT – Ook bij C.V. De Toeters is men druk bezig met het organiseren van de activiteiten voor het nieuwe seizoen. Eindelijk ziet het er naar uit dat we na 2 alternatieve jaren, weer alle activiteiten kunnen organiseren zoals jullie dat gewend zijn. We starten op zaterdag 7 januari a.s. met ons Prinsenbal.  Zoals de meeste wel weten zullen Prins Ivo I en Prinses Rian samen met Adjudanten Patrick en Teun komend seizoen in functie blijven.  Ook onze jeugdige Hoogheden Jeugdprins Stan, Jeugdprinses Daphne en Jeugdadjudante Nikki gaan er nog vol voor in 2023. Maar we hebben ook groot nieuws te melden. Er zullen namelijk tijdens ons Prinsenbal ook nieuwe Hoogheden aan jullie voorgesteld worden. Wie dat zijn houden we natuurlijk nog even geheim, maar ze hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in. De komende weken volgen nog enkele hints over wie het zijn!

Naast een aantal officiële plichtplegingen willen we vooral een super gezellige avond maken van ons Prinsenbal, om zo de trend te zetten voor carnaval in Toeterland 2023!  Hiervoor hebben we DJ Thijs uitgenodigd die voor de feestmuziek zal gaan zorgen. Tevens hebben we beslag weten te leggen op één van de beste feestzangers van Nederland en nee, hij heeft geen Boursin in zijn haar. Wie hij is houden we nog even geheim, maar we zijn ontzettend trots dat we hem bereid gevonden hebben om een geweldig optreden te komen verzorgen bij ons in De Reinder. Dit mag je niet missen. 

Al met al zijn alle ingrediënten aanwezig voor een topavond. Dus, ben je nieuwsgierig wie onze nieuwe Hoogheden zijn, heb je zin in een gezellig carnavalsbal en wil je mee kunnen praten over onze geweldige verrassingsact?  Zorg dan dat je erbij bent op zaterdag 7 januari vanaf 20.00 uur in De Reinder te Budel-Schoot. Tot slot willen we alvast vermelden dat de voorverkoop van onze Bonte Avonden plaats zal vinden op zondag 15 januari van 10.00 uur tot 12.00 uur en op vrijdag 20 januari van 19.00 uur tot 20.00 uur, beiden in Café De Sport te Budel-Schoot.  De Bonte Avonden vinden plaats op donderdag 26 en vrijdag 27 januari a.s. en het beloven mooie avonden te worden met een gevarieerd programma.  

Alaaf, C.V. De Toeters