Elise Mertens gevierd 

HAMONT-ACHEL – Samen met Russin Veronika Kudermetova won Elise Mertens enkele weken geleden de dubbeltitel op de WTA Finals in het Amerikaanse Fort Worth. Een prestatie die het stadsbestuur niet onopgemerkt voorbij wou laten gaan. Er werd dan ook een oproep gelanceerd om het Hamont-Achelse tennistalent te verrassen met vele kaartjes en ook de kinderen van IBO De Pagadder sloegen aan het knutselen.

Woensdag 30 november werd Elise op het stadhuis ontvangen door het college van burgemeester en schepenen. Bovenop het knappe knutselwerkje van de kinderen van IBO De Pagadder en een album vol wenskaartjes, mocht ze ook een heerlijke ijstaart in haar favoriete smaken –  matcha en stracciatella – in ontvangst nemen. Opdat ze niet onmiddellijk haar eigen cadeau moest aansnijden, werden er twee exemplaren gemaakt. Zo konden de aanwezigen met z’n allen proeven van het heerlijke ijs. 

Nog eens een hele dikke proficiat met je knappe prestatie op de WTA Finals, Elise… en veel succes in je verdere topsportcarrière!