Ledûb Dames 2 verslaan volley Lek en IJssel dames 1 

BUDEL – Afgelopen weekend namen de Dames 2 van Ledûb Volleybal het op tegen het eerste damesteam van Lek en IJssel. Dit verslag kregen we van hen binnen: “Na flink wat nadenken en brainstormen afgelopen weken waarom het dit seizoen nog niet zo soepeltjes liep, hebben we vandaag eindelijk weer goed spel laten zien! Het was nogal vroeg vanmorgen… om 10:00 uur vertrokken we vanuit Budel. Tijd voor revanche vandaag! 

Set 1 en 2 liep goed. Zowel Amy als eva verdeelde het spel goed, de pass lag vaak binnen de 3, en aan het net zijn er flink wat kill blocks aan te pas gekomen. Onze Mel was op de midden on fire  en liet de ballen om de oren vliegen bij de tegenstander. (23-25, 19-25)

Set 3 ging gelijk op. Het was wat rommeliger in het veld dan voorafgaande sets. Voleco kreeg meer grip op onze serve, waardoor ze meer in het spel kwamen. Ook wat killblocks vanuit de tegenstander waardoor we er aanvallender minder goed doorkwamen. (25-18). En door…  Set 3 vergeten en weer volle bak gaan. Onze service was weer aan! Onze Fred knalde weer flink wat ballen de grond in. 17-25! Woehoe 3-1 winst, 4 punten mee naar Budel vanuit het hele verre Krimpen a/d IJssel! Nu de kunst om dit spel van vandaag door te pakken naar aankomende wedstrijden. Volle focus op de wedstrijd van VC Odi volgende week in Budel. 16.15 uur! Be there! Aansluitend is er een feestje in de Zuiderpoort van @ledubheren3