Toneelavond in Sterksel!

STERKSEL – Op dinsdag 13 december a.s. organiseert ZLTO afdeling Groote Heide om 20.00 uur in Dorpshuis Valentijn in Sterksel haar jaarlijkse toneelavond. Naast leden van ZLTO zijn ook andere belangstellenden, na aanmelding vooraf, van harte welkom!

Ook dit jaar zal de toneelclub van de ZLTO afdeling Boekel deze avond verzorgen met het leuke toneelstuk van Frits Criens “Zwart op wit”.

Korte inhoud:

Deze luchtige komedie speelt zich af in rusthuis Quirinus, maar erg rustig is het daar niet. De eigenaar, opa Arnold Hameleers, laat het runnen over aan zijn dochters en zijn personeel. Zelf gedraagt hij zich meer als (lastige) gast dan als eigenaar. Zijn dochters Thea en Wies besluiten hem een lesje te lezen, maar opa krijgt ze door … of toch niet… of juist wel?

Een ding is zeker, opa heeft een toezegging zwart op wit gedaan.

De entree voor deze avond bedraagt € 12,50 per persoon inclusief koffie/thee bij binnenkomst en één consumptie in de pauze. 

De zaal is open vanaf 19.15 uur. U kunt dan een kopje koffie of thee drinken en rustig een plaatsje zoeken, want het toneelgezelschap begint precies om 20.00 uur. 

In verband met de voorbereidingen in het Dorpshuis is het noodzakelijk dat U zich vooraf telefonisch of schriftelijk opgeeft via zltogrooteheide@zlto.nl of 040-2261878 (Hans en Toos van Middelaar). Let op: wacht niet te lang met opgeven, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.