Zelfverdedigingscursus bij Yin Yang

BUDEL – Na een succesvolle proefperiode start vanaf dinsdag 10 januari in Budel een zelfverdedigingscursus die speciaal is ontwikkeld voor vrouwen van alle leeftijden.

Deze cursus vindt plaats onder verantwoordelijkheid van karateschool Yin Yang en wordt gegeven door Anja Vercoelen. Anja heeft een zwarte band in karate en is tevens gecertificeerd is als zelfverdedigingsinstructrice. “Het is fantastisch om te zien hoe deelnemers al na enkele lessen een compleet andere houding durven aan te nemen en zich zekerder voelen in situaties die als bedreigend kunnen worden ervaren,” aldus Anja. Zij  benadrukt dat het hier niet gaat om het leren van geavanceerde karatetechnieken maar om eenvoudige en effectieve zelfverdedigingstechnieken die in combinatie met gebruik van eigen stem, houding en een weerbare uitstraling buitengewoon effectief blijken te zijn. Althans volgens de zestien dames variërend in de leeftijd van 9 tot 60 jaar die de afgelopen weken in een veilige en besloten omgeving hebben kennis gemaakt met Anja Vercoelen en haar cursus. Inschrijven voor de cursus die start in januari kan tot 25 december en meer informatie kan worden verkregen op de site www.kyokusyinyang.nl