Dames 2 Sporting Pelt onderuit in Schoten

PELT – Op 3 december trokken de Dames 2 van Sporting Pelt met de Liga naar Schoten. D1 had tegelijkertijd match waardoor Dames 2 met een kleine kern de verplaatsing moest maken. Petra moest op het laatste moment afhaken vanwege een blessure, waardoor Marie – die aanvankelijk mee zou gaan als tafelvrouw – onderweg werd omgedoopt tot luxe-invaller. Deze wedstrijd werd ook de vuurdoop van Leni, de nieuwe rechterhoek van Sporting D2. Na een uitgebreide opwarming en met de zegen van de Sint konden ze de match aanvatten. De eerste helft verliep moeizaam in aanval en met gaten in de verdediging (deels door een gladde vloer én bal). Hierdoor eindigde de eerste helft met een achterstand van 5 doelpunten voor Pelt. De tweede helft begon beter in aanval en verdediging. Sporting kwam steeds dichterbij maar ze slaagden er uiteindelijk niet in om het gat volledig te dichten. Marie sloot de wedstrijd af met een mooie bal in de winkelhaak met een 21-17 eindstand tot gevolg. Niet de beste prestatie maar de hoofdjes weer omhoog naar volgend weekend toe!