Ook 2023 met eigen pin en badge

BUDEL – Carnaval ging de voorbije jaren met enig horten en stoten voorbij. We werken er met zijn allen nu hard aan om een “normaal” seizoen te kunnen draaien. Daarvoor is de aftrap inmiddels gegeven en wordt er achter de schermen hard gewerkt aan talloze activiteiten. De 67e  Buulse Hoogheid is inmiddels bekend gemaakt en met onder andere al het grote verbroederingsbal achter de rug kan met gerust hart gesteld worden dat carnaval in Cranendonck leeft. De echte carnavalisten kunnen hun hart weer ophalen aan alles wat nog komen gaat. Daarbij is het natuurlijk ook van groot belang dat je outfit op tijd klaar is als je op pad gaat naar de activiteiten van c.v. Buulder Buk en de andere clubs uit de regio. Daarbij mag je dan ook gerust laten zien dat je een Buulse Geit of Buulder Bok bent. Dat kan de laatste jaren mede door het aanbrengen van een pin of badge op je carnavalspak. Al enige jaren schrijft c.v. Buulder Buk hier een wedstrijd voor uit. En ieder jaar zijn er gelukkig weer ontwerpers die hiervoor een idee aanleveren. Ook voor het nieuwe seizoen is er weer een nieuwe pin en een nieuwe badge. Na de knipoog van de geit in het jaar 2022, een ontwerp van onze huidige prinses Nicky I, nu in 2023 een bok die een gat in de lucht springt omdat het weer mag. Het winnende ontwerp was een “Origineeltje” ingezonden door Neeltje Horst. Nu zijn er na het 66-jarig jubileum al vier badges verschenen en vijf verschillende pins.

Hou je verzameling compleet en bestel deze nieuwe pin en badge via de webshop op www.buulderbuk.nl of bij een van de activiteiten die we de komende tijd hebben. Van voorgaande jaren zijn, soms nog beperkt, pins en badges beschikbaar. De oplage is beperkt en op is dan ook echt op.