Vuurman, wat doet u nu? 

PELT – In de zomer van 2021 stak Geert Verdickt -de frontman van Buurman- tien keer een zomers vuur aan en werd ‘Vuurman’. Hij nodigde ‘gewone’ mensen uit met een apart verhaal en liet al starend in de vlammen de tongen loskomen.  Tien grote verhalen, kleine verhalen, bijzondere verhalen. Pakkend, verrassend, diepmenselijk. Vervolgens sleutelde Verdickt samen met zijn Buurmannen aan tien nieuwe nummers. Elk gebaseerd op een vuur-gesprek. Die tien nummers staan op ‘Vuurman’, het zesde fullalbum van Buurman. Buurman is Geert Verdickt en zijn Buurmannen Stijn Gevaert (gitaren, drums en backings) en Koen Renders (toetsen, drums en backings). Tijdens het concert brengt het trio nummers en verhalen uit de nieuwe plaat, aangevuld met Buurman-klassiekers. Op vrijdag 16 december komt Geert Verdickt naar CC Palethe, Jeugdlaan 2 in Pelt. De voorstelling start om 20.30 uur. Meer info en tickets via www.palethe.be